Din dorinta de a crea spatii speciale pentru familie si fotografierea unor amintiri minunate, s-au nascut Them Artsy Studios! Locul in care fotografia si designul de interior sunt o expresie a unitatii, iubirii, efervescentei si a creativitatii. Let’s frame your picture perfect vision!

Robert Fulop

Founder, photographer

Robert reprezinta cu succes brandul Them Artsy Studios din pozitia sa de administrator al acestuia. Fiind ”copilul profesional” pe care si l-a dorit cu ardoare, Robert isi asuma cu profesionalism pozitia de administrare, precum si pe cea de fotograf si designer in cadrul brandului. Robert debordeaza de creativitate, abordand cu profesionalism fiecare clienti, precum si nevoile acestuia.

Oana Petrea

Co-Founder,Video production

Pe Oana am putea-o identifica usor ca fiind transpunerea video a brandului Them Artsy Studios! Fiind o persoana deschisa, cu o perspectiva mereu diferita asupra vizualului vietii, Oana este capabila sa surprinda cele mai frumoase momente din viata clientilor nostri in cea mai aparte lumina.

Melania Lese

Co-founder, Strategy & design

Melania defineste intr-un fel inedit tot ceea ce inseamna perspectiva cu privire la brandul nostru. Fiind o personalitate complexa, ea reuseste cu succes sa identifice nevoile oamenilor in ceea ce priveste felul in care acestia isi construiesc vizual amintiri. Construind atat strategie de marketing/ vanzare, cat si designul de interior al studiourilor noastre, Melania se identifica fidel cu ai nostri clienti si dorintele lor.