Them Artsy studio dispune de colturi destinate exclusiv copilului tau, pentru a-ti oferi sansa sa-ti creezi un portofoliu de amintiri de la un an la altul, in spatii minunate. Colturile destinate copiilor sunt gandite cu drag, pentru ca fiecare copil sa poata sa joace rolurile preferate ale copilariei sale.

Sedinta foto copii in Cluj-Napoca

Fa-ti o programare pentru o sedinta foto pentru copilul tau, iar noi vom surprinde prin fotografie cele mai unice si frumoase momente ale copilului tau. Oferim o varietate de teme de fotografie. Deci, va puteti alege cu usurinta tema in functie de preferintele și dorintele voastre. 

Am creat decorul perfect si pentru iubitorii de vintage, vino cu copilul tau si vom face cea mai extraordinara sedinta foto copilului tau in decorul Retro Kids. De asemenea, ne vom asigura că toate cerințele tale sunt luate în considerare atunci cand programați sedinta foto.

Sedinta foto de copii in Cluj-Napoca, Sedinta foto Retro de copii in Cluj-Napoca, Sedinta foto cu tematica de printese in Cluj-Napoca

Sedinta foto pentru copii Cluj-Napoca
Sedinta foto pentru copii

The cowboy

Calutul preferat al copilariei, intr-un decor atractiv si distractiv, cu un twist elegant.

Poze copii
Sedinta foto retro pentru copii Cluj-Napoca

Retro Corner

Noi nu aveam Vespa-uri, dar copilul tau merita poze cu una! Iar nostalgia ta nu poate fi ignorata, ci doar completata cu niste vinyluri ”back in trend”.

Sedinta foto retro pentru copii
Poze retro pentru copii

Astro corner

Cu totii ne-am dorit macar o data sa fim astronauti. De ce sa nu pozam dorinta copilui tau si sa o transformam intr-o super amintire?

Sedinta foto
Sedinta foto cu tematica de printesa Cluj-Napoca

Princess Corner

Printelese moderne nu se doresc salvate, ci pozate la Them Artsy Studio cu zambet si entuziasm. Si cateva personaje de desene animate 🙂

Sedinta foto cu tematica de printesa
Poza cu tematica de printesa

Birthday Corner

La nicio poza aniversara nu ar trebui sa lipseasca baloanele colorate si un cort elegant in care sa te ascunzi de noua varsta, imprevizibila cum e ea, dar totusi sa va intalniti la o poza.